0618263744 [email protected]

Over

Gecertificeerd

Scherpe tarieven

24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding Gouda maakt een einde aan uw problemen met ongedierte!

Vermin Free, Ongediertebestrijding Gouda, is een betrouwbaar en ervaren familiebedrijf op het gebied van ongediertebestrijding. Al meer dan tien jaar lopen wij rond in de wereld van de wespennesten, ratten- en muizenbestrijding en het verdelgen van houtwormen. Die knagers, vliegers en kruipers kunnen het leven van particulieren en ondernemers behoorlijk zuur maken. Ongedierte kan namelijk hinderlijk, onhygiƫnisch en angstaanjagend zijn. Wij brengen daar met onze expertise een einde aan, op een vakkundige en duurzame wijze. Vermin Free probeert daarbij mensen volledig te ontzorgen, zodat ze geen omkijken meer hebben naar het ongedierte.

Het is voor Vermin Free, Ongediertebestrijding Gouda, van belang om het probleem met ongedierte echt op te lossen.

Onze missie is dan ook dat we niet stoppen voordat het probleem over is. Daarom plaatsen wij niet simpelweg een paar lokdoosjes en nemen daarna een afwachtende houding aan. Vermin Free, Ongediertebestrijding Gouda, gaat actief op zoek naar de oorzaak van de overlast van ongedierte. Dat lossen we op. Zo zoeken we bijvoorbeeld naar de soms minuscule gaatjes waardoor muizen uw huis, kantoorpand of restaurant kunnen binnenkomen en dichten die. Zodat ze geen kans meer zien om binnen te komen.

Ongediertebestrijding Gouda maakt een einde aan uw problemen met ongedierte!

Jaar ervaring

Spoeddienst: 0618263744

Daarnaast geven we tips over het weren van ongedierte.

Een rat of muis is bijvoorbeeld op zoek naar voedsel, drinken en een schuilplek. Als hij een van die dingen niet kan vinden dan zal hij niet blijven. Maar vocht kunnen de knaagdieren wel verkrijgen door condens op leidingen. En een schuilplek is ook nog vrij simpel te vinden. Het niet laten liggen van voedingsresten is eigenlijk de makkelijkste manier om de dieren niet binnen te krijgen: vaker stofzuigen en vieze vaat niet laten staan zijn daarvoor bijvoorbeeld oplossingen.

Vermin Free, Ongediertebestrijding Gouda, werkt met prijsafspraken. Van tevoren geven wij aan hoeveel onze dienst gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Afspraak is voor ons ook echt afspraak!

Waarom Vermin Free, Ongediertebestrijding Gouda?

N

Ruim 20 jaar ervaring

N

Milieubewust

N

Advies op maat

N

Allerlei soorten ongediertebestrijding

7 dagen per week dag & nacht bereikbaar

Gouda

Lansingerland

Rotterdam

Krimpenerwaard

Welk ongedierte kunnen wij voor u bestrijden?

Wij horen het graag van u. Neem nu contact op met Vermin Free, Ongediertebestrijding Gouda!